• Expertul nostru în nutriție Angela Quintas ne spune cel mai bun timp pentru a face.
  • Am o lista de sfaturi de bază pentru slăbire sănătoasă și echilibrată în mod corespunzător

Care este cel mai bun moment pentru a incepe o dieta, dacă vreau să piardă în greutate?Cum ar trebui să facă mode, pentru a nu deteriora sănătatea mea? Ce am termen lung pentru a pierde kilogramele in plus? Acestea sunt întrebări pe care toți am făcut vreodată, și acum, când se apropie vara, acestea se stabilesc în cap multora dintre noi.

 Expertul nostru în nutriție Angela Quintas consideră că este foarte important de remarcat realist obiectiv și de a face dieta, în conformitate cu sănătatea noastră. Dietele care ne promit pierde o mulțime de greutate într-un timp scurt, cei care sunt cunoscute ca „miracol dieta”, nu funcționează pe termen mediu și lung, pentru că, de fapt, ceea ce pierdem este apa si masa musculara. Și acest lucru are un efect de rebound! Adică, m-am pierdut de șase kilograme, dar apoi mă voi întoarce șapte. Și știi cel mai rău? Ceea ce veți câștiga mai mult, da, este de grăsime.

EFECTUL DE RECUL

Pierderea masei musculare și pierderea de apă ceea ce faci, este de a reduce nostru bazale metabolismul, care este faptul că ne petrecem în pace. Adică ceea ce ne petrecem fiecare zi, pentru ca toate organele noastre au lucrat în mod corespunzător, și este puternic dependentă de masa musculara.

Dacă facem o dietă în care ne pierdem, este masa musculară, cel mai consecința directă este că vom arde în medie, mai puțin decât de obicei. Prin urmare, atunci când efectul yo-yo ne va face pentru a recupera pierdut kilogramele în forma de grasime … ne Întoarcem la aceleași ca și înainte, dar cu o mulțime de grăsime și mai mult de un metabolism lent!

În BeOK vom vorbi despre „operațiunea de costume de baie”, pentru Că este „operațiunea bikini” nu se termina aici, pentru a ne convinge. Dieta pentru a arata palmă-nu este doar pentru femei lucru. Ei, de asemenea, preocupați de propriile lor животах sau despre cei obraji, care secreta presiune pe guma de tricou. Sună atât de important, dar ne place tuturor să se simtă bine în interiorul și în afara.

Sfaturi pentru a incepe o dieta

  1. Niciodată nu avea” dușmani ” dieta acasă. Factorul psihologic este foarte important și предательен. Dacă știm că în frigider sau dulap bucătărie există o monedă de ciocolată, alune sau alimente, care este noastre de slăbiciune, mai greu de a rezista tentatiei.
  2. Micul dejun este necesar. Dimineata am multe ore, pe stomacul gol, și ar trebui să ne dea unele de energie pentru organism. Dacă luăm doar o cafea, de a ne reduce, dar într-un mod greșit: pierdem masa musculara, apoi suferim de la recul.
  3. Niciodată nu mor de foame. Astfel de diete extreme nu pot rămâne pentru o perioadă lungă de timp, pentru că în cele din urmă mananci ceea ce nu aveți nevoie, deoarece corpul si mintea sunt rugați-vă. În plus, este atât de rău, că este ușor să cadă în tentația de a înghiți tot ce am lipsit. Prin urmare, dieta ar trebui să fie planificate, pentru a nu muri de foame.
  4. În lungi diete nevoie de aparat dentar. În diete pentru a pierde o cantitate semnificativă de greutate-de la 30 până la 40 de kilograme-ar putea să nu fie pe o dieta timp de ani la rând. Ar trebui să dea anumite permisiuni”, dacă acestea sunt logice. „Dacă îmi place dulceața, nu voi accepta orice fel de dulceata, dar unul care este bogat și relativ sănătoși” și адаптирую-l la dieta mea”, – explică Кинтас.